Ara

Okulumuz 4/A sınıfı öğrencilerimiz Gazze'de yaşanan zulüm nedeniyle İsrail'e destek veren firmaların ürünlerine düzenlenen boykota destek verdiler. Emeği geçen öğretmenimiz Derya BİRGÜL'e teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuza gelen oyuncakları daha verimli kullanabilmek adına Okul Öncesi Öğretmenlerimiz Herdem Nur KIRÇOVA ve Büşra ÖZÇELİK'in yardımlarıyla Oyun Odamızı açtık.. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz..

Ara

3/B Sınıfı öğrencilerimiz sınıflarında antika eşyalardan bir müze köşesi oluşturdular. Emeği geçen öğretmenimiz Merve ŞİRİN'e çok teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzun müdürlük kadrosuna atanan ve 1 Kasım itibariyle görevine başlayan Gülsüm ÖZTÜRK'e yeni görevinde başarılar dileriz.

Ara

İlçe protokol üyelerinin katılımı ile Okulumuzca hazırlanan ve öğrencilerimizin sunduğu etkinliklerle ilçe geneli İlköğretim Haftası'nı kutladık.

Ara

Sayın Kaymakamımız Yusuf ILICA, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Rafet ÇAYLI ile 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı başlangıcı münasebetiyle okulumuzu ziyaret edip öğrencilerimize başarılar dilediler.

Ara

Belediye Başkanımız Sayın Müjdat KARACA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Rafet ÇAYLI ile okulumuzu ziyaret ederek okula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerimize kırtasiye malzemeleri hediye etti. Kendilerine nazik davranışlarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Bakanlığımız tarafından öğrencilerimize ücretsiz dağıtılan ders kitapları, öğrencilerin masalarında sahipleriyle buluşmayı bekliyor.

Eyl

Okul Müdür V. Hüseyin ÜNALAN başkanlığında öğretmenlerimizin katılımıyla sene boyunca yürütülecek iş ve işlemlerin planlandığı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı'nı yaptık.

Ekm

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle sınıflarımızda öğrencilerimizle farklı etkinlikler yaparak kutladık.