Ock

Başarılarla geçen 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının birinci dönemini tamamladık.Öğrencilerimizin karne heyecanını paylaşarak tüm öğrencilerimize iyi tatiller diledik.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi "EN İyi Cümle/Afiş Yarışması"nda ilçe 1.si olduk.Okulumuz öğrencisi Hatice İlayda BULDUK ve emeği geçen öğretmenimiz Merve ŞİRİN'e teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzun son haftası 14:30' da son yarım saat Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından okulumuza görevlendirilen öğretmenimiz Rabia ÇAĞLIYAN'ın koordinatürlüğünde "Sağlıklı Yaşam Etkinliği" yaptık.Sağlıklı yaşam için sporun önemine dikkat çeken öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Kardeş okulumuz Şehit Osman Belkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü sayın İbrahim KAYICI ve saygıdeğer öğretmenleri kandil dolayısıyla öğrencilerimize kek ve süt ikram ettiler.Kandillerin önemine ilişkin açıklamalarda bulundular.Öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Ock

Başarılı ve sorunsuz geçen bir dönemin ardından personelimizle iletişim ve koordinasyonun artmasına katkı sağlayacağına inandığımız saz ve türküler eşliğinde öğle yemeği organize ettik.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında Sözlük Tasarımı Yarışmasında ilçede 1. ilde 2. olan öğrencimiz Buket Berre DURMUŞ, Müdiremiz Gülsüm ÖZTÜRK ve öğrenci velimizin katıldığı ödül töreninde İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail ALTINKAYNAK'tan ikincilik ödülünü aldı. Başarılarının daim olmasını diliyoruz.

Ara

Okul Logomuz, Kurumumuza Hayırlı Uğurlu Olsun.

Ara

3-B sınıfı öğrencilerimiz, Geleneksel Türk Sanatları'ndan Gölge Oyunu baş kahramanları Hacivat ile Karagoz'ü oynatarak öğrendiler.Merve ŞİRİN öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

Ara

İlçe Toplum Sağlığı Merkezi çalışanları, öğrencilerimize doğru diş fırçalama yöntemi ile ilgili eğitim verdiler.

Ara

Okul Müdiremiz Sayın Gülsüm ÖZTÜRK'ün okulumuzdaki görevine baslaması nedeniyle Eğitim Bir-Sen Şefaatli İlçe Temsilcisi Sayın Çavuş BAĞDAT hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ara

Okul Müdiremiz Sayın Gülsüm ÖZTÜRK'ün okulumuzdaki görevine baslaması nedeniyle Türk Eğitim-Sen Yozgat Şube Başkanı Sayın Mahmut Sunay KABAYEL ve İlçe Temsilcisi Barbaros EKİCİ hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Daha sonra öğretmenlerimizle kısa bir sohbet edip bilgi alışverişinde bulundular.

Ara

İlçe genelinde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü konulu resim yarışmasına okulumuzdan katılan resimlerden okulumuzda dereceye giren öğrencilere ödüllerini Belediye Başkanımız Sayın Müjdat KARACA ve Okul Müdiremiz Sayın Gülsüm ÖZTÜRK verdiler.

Ara

Okul Müdiremiz Sayın Gülsüm ÖZTÜRK ve öğretmenlerimizin katkıları ile kutlama pastası, yiyecek ve içeceklerle Öğretmenler Günü’müzü kutladık.

Ara

Kaymakamımız Sayın Yusuf ILICA çiçek göndererek ve Belediye Başkanımız Sayın Müjdat KARACA, okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimize naif hediyelerini takdim edip Öğretmenler Günü'nü kutladılar. Naif düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü'nü, öğrencilerimizin sunduğu etkinliklerle kutladık.