Ara

Okul Müdiremiz Sayın Gülsüm ÖZTÜRK, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü münasebetiyle Çelenk Sunma Törenine ve Kaymakamlık konferans salonunda düzenlenen ilçe programına katıldı.

Ara

Öğretmenimiz Bektaş BAŞ koordinasyonunda öğrencilerimizin sunduğu etkinliklerle 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı'nı yaptık.

Ara

Anasınıfı öğretmenlerimizin katkıları ile anasınıfı öğrencilerimizin zeka oyunları ve beceri etkinlikleri ve oyun alanı ile eğlenerek eğitim öğretim görecekleri oyun odamızı düzenledik.

Ara

Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle okulumuzda düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize hediyelerini takdim ettik. Birinci olan resmi İlçe genelinde düzenlenen yarışmaya katılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze gönderdik.

Ara

1. Sınıf öğrencilerimize acil durumlarda (AFAD, Jandarma, Polis, İtfaiye, Sahil Güvenlik, Sağlık, Orman) aranacak numara olan 112 Acil Çağrı ile ilgili tanıtım videosunu izlettik. Gereksiz yere arandığında ortaya çıkacak olumsuzlukları konuştuk.

Ara

1-A sınıfı öğrencilerimizde demokrasi bilincinin gelişmesini sağlamak amacıyla sınıf başkanını belirlemek icin seçim yaptık. Propaganda, sandık, oy verme ve seçim sonucunu açıklama aşamalarını öğrencilerimize yaptırdık.

Ara

Anasınıfı A Şubesi öğrencilerimiz, velilerimizin Mevlid Kandili'ni kutlamak için tebrik kartı hazırladılar.

Ara

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Resimli Sözlük Tasarımı" yarışmasında okulumuz, Şefaatli genelinde 1. Yozgat genelinde düzenlenen yarışmada ise 2. olmuştur.

Yarışmaya katılan Buket Berre DURMUŞ adlı öğrencimiz, okulumuzu Yozgatta temsil edecektir.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Okul olarak İsrail'in uyguladığı soykırıma yürekten karşı koyuyoruz.

Okulumuzda İsrail ambargosu nedeniyle zor durumda olan Filistinli kardeşlerimize insani yardım kapsamında Kumbara Etkinliği yaptık. Bu etkinlikle toplanan paralar İHH aracılığıyla Filistin'e ulaştırılacaktır.

Bu sayede çocuklara yardımlaşmanın, dayanışmanın ve paylaşmanın önemini kavratmak ve benimsetmek istedik. Çocuklarımızın insanlığa duyarlı ve ahlaklı öğrenciler olmaları birincil hedefimizdir.

Okulumuzda insanlığa duyarlı minik öğrencilerimizin bağışladığı paraları tüm arkadaşlarla sayılarak 1406 TL toplandığı tespit edilmiştir.

Toplanan bağışlar, İHH aracılığıyla Filistin'e Destek amaçlı gönderilmiştir. Kumbara etkinliğinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Özellikle de bu kadar güzel bir kumbara tasarlayarak öğrencilerin dikkatini çekmeyi başaran Okul Öncesi öğretmenlerimiz Büşra ÖZÇELİK ile Herdem Nur KIRÇOVA'ya çok teşekkür ederiz.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü Organizasyonu ile ilçedeki tüm öğretmenler bir çatı altında toplandı.

Yemekli ve müzikli program ile günümüzü coşkuyla kutladık. Çok kıymetli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Rafet Çaylı'ya öğretmenler günü hediyesini okul müdürleri takdim etti.

Bu anlamlı organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

3-B sınıfı öğrencilerimiz, sonbahar mevsiminde ve hastalıkların arttığı bu günlerde öğrencilerin vitamin desteği alması için meyve yeme etkinliği düzenlediler. Meyve etkinliğinde hazırladıkları meyve tabağını Okul Müdiremiz Sayın Gülsüm ÖZTÜRK'e ikram ettiler.
Emeği geçen öğretmenimiz Merve ŞİRİN'e teşekkür ederiz.

Ara

24 Kasım ÖĞRETMENLER GÜNÜ Okulumuzda coşkuyla kutlandı. Sayın Şefaatli Kaymakamımız Yusuf ILICA'ya ve okul polisimiz Ferhat ŞİRİN'e okulumuza gönderdiği çiçekler için şükranlarımızı sunarız.Belediye Başkanımız Müjdat KARACA'ya hediyelerinden dolayı teşekkür ederiz.Anasınıfı öğrencilerimiz hazırladıkları çiçeklerle günümüzü kutladılar.24 Kasım Öğretmenler Günü Programında öğrencilerimiz koro çalışması ve gösterilerini yaptılar.İlçe genelinde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü konulu resim yarışmasına katılarak okulumuzdan dereceye giren öğrencilere ödüllerini Belediye Başkanımız Müjdat KARACA ve okul müdiremiz Gülsüm ÖZTÜRK verdiler Okul Müdiremiz Gülsüm ÖZTÜRK ve öğretmen arkadaşlarımızın katkılarıyla günümüzü en güzel şekilde kutladık.Günümüz kutlu olsun.

Ara

Vatanseverler ve Serdengeçtiler Derneği'nin(VatanSerDer) "Önce Vatan 1915 Çanakkale Svaşları Mobil Müzesi" Etkinliği kapsamında gezici tır içerisinde bulunan müzeyi öğrencilerimiz gezdi ve bilgilendirili.

Ara

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü münasebetiyle Okulumuz Müdiresi Gülsüm ÖZTÜRK ile Şefaatli Atatürk Ortaokulu İzcilik Kulübü üye öğrencileri, Yozgat Orman İşletme Müdürlüğü'nden temin edilen 40 civarında çam fidanını toprakla buluşturdular. Okulumuz çevresine diktiğimiz çam fidanlarını öğrencilerimizle birlikte suladık.

Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Okul Öncesi Öğretmenleri Büşra ÖZÇELİK ile Herdem Nur KIRÇOVA' nın hazırladığı Atatürk maketi ile öğrencilerimiz Atatürk'e sevgilerini dile getirdi.Okulumuz çok amaçlı salonunda Atatürk'ü Anma Programı yapıldı.Emeği Herdem,Büşra ve Bektaş BAŞ öğretmenlerimize teşekkür ederiz.