Güzel Sanatlar Müzik İlkokulu ve Ortaokulu Öğrenci Kayıtları yapılacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığımız ile Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi arasında imzalanmış olan İş Birliği Protokolü kapsamında, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi yerleşkesi içerisinde güzel sanatlar müzik ilkokulu ve ortaokulunun kurulması planlanmıştır.

2024-2025 eğitim öğretim yılında faaliyete geçmesi planlanan güzel sanatlar müzik ilkokulu ve ortaokulunda, ilköğretim kurumlarında uygulanan program ile birlikte güzel sanatlar içerisinde yer alan müzik alanında da eğitim verilerek Türk Müziği'ne nitelikli insan kaynağının artırılması amaçlanmaktadır.

2024-2025 eğitim öğretim yılında ilkokul 1.sınıfa başlayacak ve ortaokul 5.sınıfa devam edecek öğrencilerden kılavuz doğrultusunda başvuruda bulunanlar arasından kayıt yapılacaktır.

Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.

Kaynak: Şefaatli MEM