T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
YOZGAT / ŞEFAATLİ - Atatürk İlkokulu

Deneyap Toplantıları

Deneyap Teknoloji Atölyeleri, gelecek yüzyılın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak proje tabanlı, günlük yaşam problemlerini ele alan, öğrencilerin 21. Yüzyıla entegre becerileri kazanmalarını sağlayan, kapsamlı ve farklı bir eğitim modeli ortaya koymakta olup "Deneyap Teknoloji Atölyeleri"nde eğitim almak isteyen öğrenciler e-sınav, çevrim içi eğitim ve görev tamamlama, uygulama sınavı olmak üzere üç aşamalı (4. Sınıf, 5. Sınıf, 8. Sınıf ve 9. Sınıf öğrencilerinin başvurabileceği) öğrenci seçme sınavına tabii olmaktadırlar.

Bu kapsamda; TÜBİTAK Bilim ve Toplum Başkanlığı Eğitim Atölyeleri Müdürlüğü tarafından yürütülen “Deneyap Teknoloji Atölyeleri Başvuruları” ile ilgili Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Öğrenci Lideri Burak DOĞDAŞ tarafından Google teams üzerinden toplantılar gerçekleştirilecektir.

Söz konusu toplantılara ait linkler aşağıda belirtilmiş olup okulunuzda görevli öğretmenlere duyurulması ile gönüllü ve istekli olanların belirtilen tarih ve saatte 4., 5., ve 8., 9. sınıflara dersi olan öğretmenlerce toplantı linki üzerinden akıllı tahtalardan katılım sağlanabilecektir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.02.2024 - Güncelleme: 16.02.2024 21:33 - Görüntülenme: 19
Kaynak: ŞEFAATLİ İMEM
  Beğen | 0  kişi beğendi