“TRAFİKTE GÖR, GÖRÜNÜR OL” temalı resim yarışması düzenlenmiştir.

2021-2030 Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve 2021-2023 Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planında belirtilen stratejik amaç, hedef ve performans göstergelerinin ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından yerine getirilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı Genelgesi yayımlanmıştır.

Performans Göstergesi sorumlusu kurum olarak Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün belirlendiği performans göstergeleri çerçevesinde, ilkokul, ortaokul ve liselerde Millî Eğitim Müdürlükleri koordinesinde Trafik Güvenliği konusunda etkinlikler düzenlenmesi gerekmektedir.

Bu kapsamda ilimiz genelinde düzenlenecek "Trafikte Gör, Görünür Ol" temalı ilkokul öğrencileri arası resim, ortaokul öğrencileri arası karikatür, lise öğrencileri arası slogan yarışmaları düzenlenecektir.

Yönerge hükümleri doğrultusunda hazırlanan şartnamede belirtilen takvim doğrultusunda gerçekleştirilecektir.

Yarışmaya katılım 24 Nisan - 18 Mayıs 2023 tarihleri arasında katılım olacaktır.

Yayın: 12.05.2023 - Güncelleme: 12.05.2023 22:11 - Görüntülenme: 442