Temel Eğitimde Öğrenme Kayıplarının Giderilmesi ve Öğretimin Güçlendirilmesi Projesi Veri Toplama Modülü anketi düzenlenmiştir.

Bakanlığımızca, Temel eğitim düzeyinde öğrenme kayıplarının giderilmesi, öğrenme kayıplarının önlenmesi ve öğretimin güçlendirilmesi amacıyla "Temel Eğitimde Öğrenme Kayıplarının Giderilmesi ve Öğretimin Güçlendirilmesi Projesi" yürütüldüğü, bu amaç doğrultusunda proje kapsamında ilkokul ve ortaokul düzeylerinde farklı derslerde Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından çalışmalar yürütülmesinin planlandığı, çalışmalarda yer alacak/katkı sunacak gönüllü katılımcıların belirlenmesi amacıyla bir anket oluşturulduğu, ilgili anketin ayrıca Temel Eğitim Genel Müdürlüğü kapsamında yürütülecek faaliyetlere katılım sağlayacak öğretmen ve okul yöneticilerinin seçiminde kullanılacağı bildirilmektedir.

Bu kapsamda MEB Veri Toplama Modülünde yer alan "Temel Eğitimde Çalışma Grubu Veri Havuzu" (https://veri.meb.gov.tr/FormaGit.aspx?6803) anketinin 22 Şubat 2024 tarihine kadar gönüllülük esasıyla doldurulması gerekmektedir.

Yayın: 16.02.2024 - Güncelleme: 16.02.2024 21:12 - Görüntülenme: 23
Kaynak: ŞEFAATLİ İMEM