STEM Keşif Kampanyası düzenlenmiştir.

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün Scientix Projesi kapsamında öğrencilerin gerçek dünya problemlerini çözmek için sorgulamaya, araştırmaya, üretime ve buluş yapmaya teşvik edilmesi amacıyla 1 Şubat 2024 tarihinden itibaren 30 Nisan 2024 tarihine kadar Fen, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik (STEM) alanlarındaki meslekleri ve projeleri kutlamak amacıyla 2024 yılı STEM Keşif Kampanyası faaliyetlerinin gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Bu kapsamda; 2024 yılı Nisan ayı sonuna kadar gerçekleştirilmesi planlanan sorgulamaya, araştırmaya, proje geliştirmeye, üretime ve buluş yapmaya dayalı STEM eğitimi etkinlikleriyle ilgili bilgileri içeren Scientix Portalına https://www.scientix.eu/campaigns/sdc/sdc24 web sayfasından giriş yapılarak STEM Keşif Kampanyası etkinliklerine okullarımızın katılımı sağlanabilecektir.

Yayın: 16.02.2024 - Güncelleme: 16.02.2024 21:29 - Görüntülenme: 13
Kaynak: ŞEFAATLİ İMEM