Asım’ın Nesli Film Festivali düzenlenecektir.

27.12.2022 tarihinde imzalanan Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Erciyes Üniversitesi Arasında "Eğitsel Kültür-sanat Faaliyetlerinin Düzenlenmesine Yönelik" İşbirliği Protokolü kapsamında Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Erciyes Üniversitesi Medya ve Din Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde Bakanlığımıza bağlı Türkiye geneli resmî/özel okul ve kurumlarda görev yapmakta olan öğretmenlere yönelik “Asım’ın Nesli Film Festivali” gerçekleştirilmesi planlandığı bildirilmiştir.

Söz konusu etkinliğin; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Millî Eğitim Temel Kanunu ile Türk Millî Eğitiminin genel amaçlarına uygun olarak, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na, Millî Eğitim Bakanlığı Sosyal Etkinlik İzinleri Yönergesinin 5 inci maddesinin on birinci fıkrası hükümlerine ve yürürlükteki diğer tüm düzenlemelerde belirtilen hüküm, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde, denetimleri ilgili okul, ilçe / il millî eğitim müdürlükleri tarafından gerçekleştirilecektir.

Yayın: 20.05.2023 - Güncelleme: 20.05.2023 00:21 - Görüntülenme: 62